۰۹۰۳۱۸۳۰۷۱۷
0
0
سلام

درباره ما

تولید، تنظیم، ضبط، نشر، اجرا، آموزش و ارائه موسیقی در جهان امروز به عنوان صنعت موسیقی شناخته می‌شود.  این صنعت از بخش‌های فرهنگی، هنری، آموزشی و تجاری تشکیل شده که حجم مبادلات و درآمد آن در جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۱۴۰۱ خورشیدی به ۲/۲۶ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال پیش از آن ۹ درصد رشد داشت.  در ایران این صنعت به دو بخش فرهنگی/هنری/آموزشی و تجاری تقسیم شده است که بخش نخست توسط موسسه‌های غیر تجاری فرهنگی هنری و بخش دوم توسط شرکت‌های تجاری انجام می‌شود.  از لحاظ آماری کشور ما با داشتن ۱ درصد از جمعیت جهانی می‌تواند بی‌القوه ۱ درصد از درآمد سالیانه‌ی جهانی این صنعت را داشته باشد یعنی رقمی نزدیک به ۲۶۲ میلیون دلار که با احتساب نرخ دلار ۶۰ هزار تومان (در آغاز سال ۱۴۰۳) ۱۵۷ هزار میلیارد تومان (شامل همه‌ی بخش‌های صنعت موسیقی).  ولی با توجه به وضعیت اقتصادی و فرهنگی کشور درآمد واقعی این صنعت در ایران بسیار کمتر از این عدد است.  

همچنین تفکیک صنعت موسیقی به بخش‌های نرم‌افزاری (تولید، تنظیم، ضبط، نشر، اجرا، آموزش) و سخت‌افزاری (ساز، ادوات ضبط ، تولید و پخش موسیقی) و با درنظر داشتن مشکلات فرهنگی/اجتماعی بخش نرم‌افزاری (که عملا ۶ ماه از سال فعالیت منسجم دارد) باعث شده که این دوبخش رشدی نامتقارن داشته باشند.

من در سال ۱۳۷۷ شرکت تک منظوره‌ی فرهنگی هنری «نغمه‌ی اندیشه» را به همراه دوست خوبم آقای اردشیر خواجه‌پور خویی راه‌اندازی کردم که فقط در زمینه‌ی نشر موسیقی فعالیت داشت.  پس از شروع همکاری‌ام با شرکت یاماها موزیک گلف (در جبل علی کشور امارات) و نیاز به برگزاری کنسرت موسیقی نوازندگان ژاپنی و همچنین راه اندازی سمینارها و کارگاه‌های آموزشی در زمینه‌های صدابرداری و معرفی فراسازهای (سینته سایزر) شرکت یاماها، موسسه‌ی فرهنگی هنری نغمه‌ی بنفش اندیشه را در زمستان سال ۱۳۸۳ به ثبت رساندم.  

همزمان با فعالیت‌های هنری در شرکت نغمه‌ی اندیشه و سپس در موسسه و از ابتدای ده‌ی هشتاد خورشیدی بصورت مستمریا به عنوان همکار یا مشاوربا شرکت‌های واردکننده‌ی ادوات موسیقی، صوت و تصویر و رسانه فعالیت می‌کردم.  در دهه‌ی ۹۰ خورشیدی با یکی از شرکت‌های واردکننده‌ی ادوات موسیقی وارد مذاکره شده وبا توجه به اهمیت آموزش نحوه‌ی استفاده از وسایل مدرن تولید و ضبط موسیقی در رشد تجاری آن محصولات قراردادی برای ارائه‌ی آموزش رایگان آن ادوات در محل موسسه عقد کردیم.  

در همان دوره موسسه‌ی نغمه بنفش اندیشه موفق به اخذ گواهینامه‌ی رسمی «مرکز آموزش محصولات شرکت استاینبرگ» از شرکت استاینبرگ آلمان (سازنده‌ی نرم‌افزار کیوبیس) شد.  

گسستگی بین بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری صنعت موسیقی باعث شد به فکر منسجم کردن این دوبخش بیافتم و برای همین در سال ۱۳۹۲ شرکت نواساز نیک‌آوای کهن را به ثبت رساندم که عملا بازوی تجاری موسسه‌ی فرهنگی هنری باشد.  در همان سال با شرکت‌های بیت ویگ (سازنده نرم افزار بیت ویگ) آلمان و بلک‌استار (سازنده آمپلی‌فایرهای گیتار) انگلیس وارد مذاکره شدم که در ابتدا با موفقیت نسبی مواجه ولی با خروج ایالات متحده‌ی آمریکا از برجام، بصورت تعلیق درآمد. پس از دوره‌ی همه‌گیری کووید ۱۹ دوباره با شرکت‌های مختلف بین‌المللی وارد مذاکره شدم که در نهایت با شرکت بیت‌ویگ آلمان به توافق کامل رسیدم که محصولات آن شرکت را در ایران و بصورت رسمی به فروش برسانیم.

در مذاکرات با شرکت بیت‌ویگ موارد زیر مطرح شد:

با توجه به سقوط ارزش ریال، تحریم همه‌جانبه و عدم وجود قوانین حق مالکیت معنوی و مولفی نرم‌افزار، کاربرها در ایران باید به نحوی تشویق به استفاده از نرم‌افزار اصلی (اوریجینال) بشوند و حق ثبت نرم‌افزارهای خود را در سایت بیت ویگ داشته باشند.  همچنین ویدئوهای آموزشی و حتی کلاس‌های آموزشی باید برای خریداران این نرم‌افزار در اختیار آنها قرار گیرد.

و در نتیجه توافق به عمل آمد که قیمت‌گذاری این نرم‌افزار در ایران کمتر از ۵۰٪ قیمت بین‌المللی آن باشد. بنابراین مفتخر هستیم برای اولین‌بار در ایران محصول تجاری اوریجینال مرتبط به ساخت موسیقی را با پشتیبانی رسمی و به کمتر از نصف قیمت جهانی آن عرضه کنیم.

همچنین با توجه به نوسانات ارزی در کشور به مشتریان این قول را می‌دهیم که تغییر قیمت‌ها بصورت فصلی انجام خواهد گرفت و در طول فصل تغییری در قیمت فروش به عمل نمی‌آید.  

همچنین ویدئوهای آموزشی موجود در یوتیوب به فارسی دوبله شده و ویدئوهای جدید هم برای آموزش این نرم‌افزار تولید شده و در سایت نواساز و در کانال یوتیوب آن موجود خواهد بود.

پیمان ابدالی